Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego Ekodrzewka.pl

Twoje dane osobowe są bezpieczne, nikt oprócz nas nie ma do nich wglądu.

Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

Administratorem Danych Osobowych jest:

JusT Consulting

NIP: 9181975849

Regon: 061627473

ul. Kopernika 46

24-200 Bełżyce

Każdy Użytkownik naszego sklepu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych, to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo do poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu skontaktuj się z nami drogą elektroniczną bądź telefonicznie.

W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

    Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz dla umożliwienia kontaktu z Tobą.
    Adres zamieszkania - jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
    Nr telefonu – powiadamiamy sms-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń, jak np. brak towaru w magazynie, jednocześnie proponując korzystne dla Klienta rozwiązanie.
    Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera, będziemy wysyłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu, lub wyjątkowych sytuacjach (np. podczas akcji marketingowych, promocyjnych) częściej.
    Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
    Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Dziękujemy za zapoznanie się z Polityką Prywatności naszego sklepu.

Pomagamy w zakupach

Jeśli nie wiesz jakie drzewka zamówić, w jakiej odległości je sadzić, kiedy je sadzić, jak przygotować ziemię do posadzenia, bądź który zapylacz dokupić nie przejmuj się tym - napisz bądź zadzwoń do nas pomożemy Ci na tyle ile będziemy w stanie.

Wyprodukowane bez użycia chemii

Dostawcą produktów do sklepu jest Ekologiczne Gospodarstwo Szkółkarskie spod Nałęczowa, dzięki czemu masz pewność, że produkty, które kupujesz wyprodukowane zostały bez użycia sztucznych nawozów czy sztucznych oprysków.

Duży wybór drzewek i krzewów

W sklepie znajdziesz wszystkie najpopularniejsze gatunki drzewek owocowych i ich najsmaczniejsze i najwydajniejsze odmiany.
Proponujemy tylko odmiany, które rosną nie dłużej niż 3 lata zanim zaczną owocować.

Zakupy bez rejestracji

Jeśli nie masz ochoty rejestrowania się w kolejnym sklepie internetowym to jak najbardziej to rozumiemy.
U nas zrobisz zakupy bez konieczności zakładania konta.